Etter en hektisk dag med både intervju og jobb, så kom jeg hjem igjen med en veldig god følelse inni meg. Det er så deilig å få ting unnagjort, også går livet videre deretter. Har forresten fått veldig repons angående syden, og det er kjempe koselig at så mange engasjerer seg! Skulle gjerne tatt med dere alle på tur, jeg altså. Blir veldig spennende å se hvem som blir med meg når det nærmer seg og hvor turen går til ♥
Planer blir som regel som man ikke har tenkt det mange måneder i forveien, dessverre. Nå skal jeg fortelle dere om mine sommerplaner, da. Ser vanvittig mye frem til fint vær, god mat, fine strender, lyden av bølger, bading og ikke minst brunfargen. Jeg skal jobbe nesten hele sommerferien bortsett fra 2 uker i starten av August. Disse to ukene har jeg satt av til meg selv, eventuelt en person til og sydentur. Har blant annet tenkt tankene rundt enten Tyrkia, Spania, Tenerife eller Kroatia. Tenkte derfor å høre med dere om hvor dere anbefaler å reise, eventuelt tips tas godt i mot? <3

Søker også hyggelig selskap, om noen har lyst til å slenge seg med :)
Do what matters most to you, and make a difference doing that ♥

Når jeg var yngre, var det fort gjort å vri alt som skjedde om til noe negativt, så å si hele tiden. Det har skjedd mye i løpet av livet mitt, og jeg har slitet med blant annet angst. Nå har jeg ikke hatt et eneste angstanfall siden sommeren i fjord, og jeg har jobbet ekstremt mye med meg selv. Det er kun meg selv som har jobbet så mye med ting innvendig, at dette ikke har skjedd igjen. Har hatt mørke stunder og tanker i livet mitt, men dette har jeg også vokst veldig på. Nå er jeg mere bevisst på hva jeg takler og ikke, og jeg kjenner meg bedre selv bedre enn noen sinne. Nå er tankegangen snudd, og ettersom livet skjer så blir man mere mere bevisst på å tenke fremover i stedenfor å hele tiden grave etter hva som har skjedd i fortiden. Fortiden er der, ja - men det er den vi alle skal lære av. Alle gjør feil, på et tidspunkt i livet og det er totalt menneskelig. Er dere ikke enige? Livet er faktisk ganske fantastisk, så lenge man omgås med dem rette menneskene.
Det er utrolig mange ting jeg har lyst til om dagen. En vakker dag så vet jeg at alle kommer til å bli oppfylt. Har satt meg store mål og drømmer, som en vakker dag kommer til å bli gjennomført. Har blant annet en drøm om å flytte et helt nytt sted, danne nye nettverk, oppleve livet på et nytt sted med nye mennesker og bekjentskap. Jeg har flere byer i tankene om dagen, men det er spesielt en by jeg har tenkt mest på. Dette kommer ikke til å skje med det første og heller ikke før etter sommeren, men jeg er så klar for noe helt nytt. Dessuten så er det ingenting her i Kongsberg som holder meg fast eller som jeg trenger å tenke på. Først og fremst så er det meg og mitt liv det handler om, det er på tide å slutte å ta hensyn til hva alle andre vil og mener. Nå er det jeg og Bella som tross alt skal trives og ha det bra. Har også mange flere drømmer, men disse kan jeg fortelle dere om litt etterhvert.

Det aller viktigste er å følge hjertet sitt <3
Det er så enkelt for meg, dette her med å skrive til dere. Men det å snakke om følelser og uttrykke det face to face, er blitt vanskelig for meg siden fortiden har mye handlet om mennesker jeg rett og slett ikke kunne stole på. Derfor er blogging så fint, fordi her kan jeg skrive om alt. Det er som en dagbok, liksom. Skriving har blitt min måte for terapi, og det er godt å kunne hjelpe andre på veien gjennom skrivingen også. Tro det eller ei.

Min største svakhet hele veien har vært at jeg blir alt for fort glad i mennesker. Det betyr ikke at jeg får fort følelser, blir betatt eller noe slikt. Det betyr rett og slett at jeg kunne betro meg til flere før, enn hva jeg gjør nå. Jeg åpnet meg veldig fort opp og ga mye av meg selv til mennesker jeg ikke kjente så godt. Siden den gang, har jeg lært veldig mye om meg selv og ikke minst andre mennesker. For noen år siden, hadde jeg veldig dårlig selvtillit og alt mennesker sa om meg eller til meg, gikk veldig innpå meg som person. Som årene har gått og utfordringene har blitt større, har jeg taklet dette 10 ganger bedre. Har blitt trygg, fått bedre selvtillit og har en mye større grad for å si ifra hvis det er noe jeg ikke syntes er greit. Skal du komme langt her i livet, må du først og fremst finne deg selv. Ikke minst, så må du ha egne meninger.
Sånn som livet er om dagen, er jeg rimelig fornøyd med hvordan ting har blitt. Har tatt valg som må ha blitt tatt, og etter dette har jeg hatt mere ro i sjelen. Nå tenker jeg først og fremst på hva jeg vil og ønsker, før alt annet. Det er tross alt jeg som skal leve dette livet, ingen andre. Etter så lite hell som jeg har hatt, så syntes jeg faktisk at fortjener å ha det bra. Ingenting kommer gratis her i livet, man må jobbe for det. Ikke minst så må man jobbe mye med seg selv. Det er liksom en del av denne fine reisen. Denne uken her har jeg for eksempel tatt meg fri hele 4 dager, og jeg skal bort. Har lagt mange planer og jeg skal bare kose meg. Legge fra meg alt av plikter og gjøremål. Nå skal jeg leve litt utenom all jobbingen, og det skal nytes.

Jeg er lykkelig, og jeg fortjener det. Et sitat som er veldig fint: Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere <3

Bella er selvsagt med på alt <3
I natt har jeg endelig fått sovet som en stein. Sovnet relativt tidlig i går kveld, noe som jeg absolutt trengte. Hadde en virkelig snodig drøm i går, som jeg trodde var helt ekte når jeg våknet. Var høygravid, skulle rett og slett på nippen, føde. Tror dere jeg hadde puls på langt over 100 når jeg våknet, eller? Herregud, sånn som ting er nå, er det enda godt den drømmen ikke var sann. Ikke misforstå meg da, er veldig glad i barn og gleder meg til den dagen jeg skal få mine egne. Bare ikke nå, på dette tidspunktet i livet. Skal forresten starte i enda en ny jobb i dag. Det blir spennende, gleder meg masse. Nye utfordringer :)
Det er så uvirkelig, vondt og rart. I fjord, på samme dag så satt jeg i stolen ved siden av min kjære bestefar som lå på sykehus og var syk. Knapt en måned etter gikk han bort fra oss. Han fikk alt på en gang, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med han så mye som jeg fikk. Du er fortsatt et stort forbilde, og jeg vil aldri glemme alt du har lært meg gjennom 22 lange år. Minnene varer evig, men sorgen i hjertet vil ingen se. Du var den siste bestefaren jeg hadde igjen. Nå vet jeg du har det fint der oppe sammen med bestemor. Savner deg så ufattelig mye, spesielt i dag. Neste måned er det allerede 1 år siden du reiste fra oss.. <3
Ingenting gleder meg mere enn å kunne få jobbet på en dag som dette. Gi litt ekstra glede i hverdagen til dem som fortjener det aller mest, nemlig våre kjære eldre. Håper alle får en strålende dag!! Gratulerer med dagen <3
Du kjenner ikke meg. Du vet ikke hva som har hendt eller hva jeg har gått i gjennom i løpet av mitt 22 år lange liv. Du aner ikke hva jeg føler og hvordan jeg har det. For hvem er jeg egentlig, tror du?

Det er mye som ligger skjult bak et smil og en latter. Noen ganger skulle man ønske man bare kunne gjemme seg bak en maske. Null følelser, rett og slett ikke føle noen ting. Slippe å føle på sinne, forvirrelse, tristhet, rett og slett ren smerte. Tenk så fantastisk det måtte være å ikke kunne føle noen ting. Noe av det jeg takler dårligst i livet mitt, er når alt skjer på en gang og all motgang skjer. Lurer på hvor mye man må takle før man møter veggen totalt. Etter alle disse årene har jeg så klart blitt sterkere og jeg har funnet meg selv og hva jeg står for. Nå har jeg bare fått nok. 


Turen i dag gikk opp til fantekjerringkollen. Selvom ikke det fristet noe særlig, så var følelsen fantastisk når toppen var under rekkevidde. Fjellturer er ikke min spesialitet, men skal si det var utrolig deilig å være ute på tur i over 2 timer en Søndagsettermiddag. Nå blir det en liten film før senga <3
Det er svært mange som har lurt på hva jeg har startet å jobbe med. Har ventet en stund med å fortelle dere det, nettopp fordi jeg ønsket å være sikker på at det er denne veien jeg ønsker å gå. Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg ferdig utdannet helsefagarbeider. Det ble jeg i fjord høst. Når man jobber turnus, er det mye overtid og tunge dager blir man sliten av, i det lange løp. I bunn og grunn så var jeg ute etter en tilleggsjobb som gir meg energi, som ikke tapper meg for det. Nå legger jeg alt av tid og smil på akkurat denne unike jobben og muligheten jeg fikk. 

Jeg jobber hjemme (eller andre steder) med skjønnhet, helse og velvære fra et selskap som heter Forever Living. Med dette selskapet, styrer du skipet som du selv vil hjemmefra eller andre steder. Har du pc, facebook, instagram eller snapchat - så har du med deg jobben din overalt. Her styrer jeg min egen hverdag som jeg vil, økonomi og lever som jeg selv ønsker. Absolutt alle som kan og vil, kan lykkes i dette selskapet. Du må være målbevisst, engasjert og ha viljestyrken med deg - og bare det, er hele jobben. Kravet er også at du må være over 18 år, og det er kun en fordel. Her skal man bygge sin egen buisniss, og det krever erfaringer i seg selv. Det er kun deg det står på, jobber du hardt nok så får du til alt det du selv ønsker. Har satt meg store mål for dette året, og det er ingen tvil om at jeg skal klare dem. Det tar lang tid før jeg gir opp noe jeg brenner for, og det skal ikke skje. Hvem ønsker vell ikke å slippe en 8-16 jobb? Hvem ønsker ikke å få energi, istedenfor å bli tappet? Alt jeg skal få være med på gjennom dette selskapet, gir meg en syk følelse innvendig. Jeg er så heldig som har fått blitt med, og det er ingen tvil om at jeg vil anbefale dette til andre. Både ukjente, kjente, venner og familie. Dette er lykke, og jeg får jobbe med så mange fine og flotte mennesker <3
Det er fem områder i livet hvor du kan være god på, og det er: familie, venner, jobb og en hobby. Det er ikke alt man får prioritert, så det er alltid noe du må prioritere bort igjen. Selv ønsker jeg ikke et A4 liv. Det betyr et liv som må planlegges, og at jeg må tenke over alt jeg gjør til en hver tid. Det er en befrielse å gi faen på enkelte områder. Beundrer dere som planlegger middager hver eneste uke og har ting på stell til en hver tid. Til alle mennesker som ukentlig klarer å stå opp klokka 6 for å trene. Go, you! Det er bare ikke sånn jeg oppfatter livet. Har troen på at dersom vi gir mye på ett enkelt område, så er det helt naturlig at vi ikke orker så mye på et annet. Det går ikke ann å planlegge livet. Fordi livet skjer, akkurat nå. Du velger helt selv hvordan du vil leve, og du velger selv hvordan du vil tenke på det.

I`m chasing happiness. Everything else is a bonus ♥
Nå er vi sammen med noen venner ute å griller. Senere går turen tilbake igjen hvor vi skal feste litt og kose oss. Under har jeg et bilde av det fine kjæresteparet jeg er på besøk hos <3 Håper dere får en nydelig kveld.
Et seriøst og fast forhold er noe som jeg har lengtet etter i over 3 år uten hell. Ofte kjenner jeg savnet etter å ha en kjæreste. Det er ikke det at jeg ikke klarer meg bra alene, for det gjør jeg så klart. Det er bare det at jeg savner noen å kunne dele hverdagen med, opplevelsene, turene og alt som hører til. En som har beina plantet på jorden, vet hva han vil og har ting på stell. Selv er jeg ikke avhengig av å ha en mann i livet, for jeg klarer meg veldig fint alene. Når du har vært alene store deler av livet, har du klart å bygge opp en ganske bra tro på deg selv. Den selvtilliten handler om at du kan takle all motgang og utfordringer underveis. Hva med å slippe å takle dem helt alene, en som man kan dele alt med?  Når du har opplevd en del utfordringer tidligere med menn, blir man så klart forsiktig når man møter en ny en. Skal ikke sitte her å fortelle dere at jeg ikke dater, for det har jeg forsiktig startet med. Det er bare et sted, så stopper det opp. Selv blir jeg fort glad i mennesker, men jeg blir veldig sjeldent ordentlig forelsket. Hvem er vell ikke redd for å bli såret? Savner den jeg kan dele livet med, opplevelser, turer og alt som følger med. 

Det er godt å drømme seg litt bort, tenker jeg. Det er lov å håpe at drømmemannen en gang kommer og dukker opp rett foran deg. Det går helt fint å være singel en lang stund til, men det er bare noe jeg ikke har lyst til. Føler noen det samme som meg? 
♥ Alltid blid (med mindre jeg har en sykt god grunn til noe annet). 

♥ Veldig åpen og ærlig person. Ikke så flink til å åpne meg face to face, flinkere til å sette ord på ting over tastaturet.

♥ Hater edderkopper, slanger og den slags kryp. Værste jeg veit om.

♥ Klarer ikke å leve uten venner, familie og dyr. Oppvokst med dyr på gården, i mens venner og familie er noe av det viktigste som er i livet.

♥ Når jeg blir 25 år, skal jeg søke meg inn på sykepleien. Er som sagt helsefagarbeider nå, men dette har alltid vært min drøm.

♥ Gleder meg til fremtiden. Neste år blir det kjøp av leilighet og det er så mye spennende som skjer om dagen. Skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt!

♥ Blitt FBO av verdens beste selskap. 

♥ Skriving er som terapi for meg. Snakke om følelser og den slags i virkeligheten, blir så fjernt når jeg kan skrive det her. 

♥ Kommer opprinnelig fra en bygd som heter Veggli. Bosatt i Kongsberg og har bodd her siden jeg gikk i 7 klasse.

♥ Lever livet, og er singel. Det betyr ikke at jeg flyr rundt for det om, men at jeg venter på at den rette en dag skal dukke opp.
I dag har min kjære mamma bursdag, og fyller hele 53 år! Med det, vil jeg dele noen ord med deg.

Vi har vært i gjennom det meste som en familie kan tenke seg, men like vell så står du like sterkt enda. Eller vi kan man jo si. "Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere" - er et motto som er fint. Tusen takk for alt du har gjort for meg disse 22 årene. Flere år skal det bli! Du er et forbilde, og jeg er evig takknemlig over å ha deg i livet mitt. Jeg er ufattelig glad i deg ♥
Ettersom man får erfaringer underveis i livet, forstår man fort hva som er viktig og ikke. Verdiene nå kontra for 5 år siden, er totalt forandret. Det er ikke lenger viktig å være med på alt som skjer, være liv redd for å gå glipp av det minste arrangementet. Det er ikke kult å ikke stå for noe, du må ha egne meninger og verdier i livet. Det er ikke kult å være så drita at du ikke klarer å huske hva du gjorde dagen før.

Min egen familie (når den tid kommer), en trygg og sikker jobb, og ekte venner noe av det viktigste i livet for meg. Det er ikke så viktig å reise ut lengre, som det var før. Det er godt å ha helger hvor man bare kan enten slappe av, reise bort eller være med dem man er glad i uten at det er noe form for alkohol i bildet. Fremtiden er så viktig, mens fortiden er bare en lekse for tiden som kommer. Når også ukene er fullt av jobbing, er det kun et ork å måtte reise ut på fylla. Sjeldent, er det godt med en kveld ute med venner hvor man kan "glemme" hverdagen litt. Samtidig, er det også deilig med en rolig kveld hjemme. Tenne lys, se en god film og ha fine folk til stede. Det gjør bare så mye mere for min del. Ikke minst, så er det viktig for meg at Bella har det godt hjemme når jeg først har fri. Når lang vaktene kommer, så er hun alt for mye alene. Hun er tross alt "barnet" i huset.

Nå skal jeg sove, god natt ♥
Hjemmelaget pizza, noe godt i glasset og god stemning er gull verdt når man har fri. Har fått vært i Veggli i dag, hentet masse ved og tv benken min. I morgen blir det ommøblering og rengjøring i hele huset. Når man har hatt en hektisk jobb uke, så er det lite nyttig som blir gjort her hjemme. I helgen har jeg besøk, noe som er veldig koselig i og med at jeg og Bella er alene stort sett hele tiden. Ønsker alle en fin helg ♥
Hei! Alt av blogging, sosiale medier og det som hører med har blitt lagt på hylla den siste tiden. Nettopp fordi jeg har trengt å ha fokuset på meg selv og mine behov. Det har vært mye jobbing, men det har også skjedd mye bra den siste tiden. For alle som lurer på hvordan jeg har og har hatt det, så har tiden vært igjen bare vært lærerikt. Jeg har det veldig bra akkurat nå. Har mange flotte mennesker i livet mitt og har ingen grunn til å klage. Nå har jeg også fri helt frem til Mandag, med mindre jeg blir ringt. Langhelg, den skal virkelig nytes til det fulle!

Ha en strålende kveld :)
Nå har det skjedd for mye på liten tid, kroppen min klarer ikke styre alt på en gang. Nå trenger jeg bare tid for meg selv. I fred og ro. Samle tanker, minner og gå  videre i livet. Noen ganger må man gi opp noe, for å kunne finne seg selv igjen. Det er faen så vondt. 

Unnskyld.
Hvorfor kom ikke videoen du skulle legge ut på bloggen, ut? Når kommer den?

Nå skal dere høre... Hadde laget den ferdig, lastet den opp på macen og skulle redigere den - så ødelagte jeg rett og slett hele videoen. Ble sikkelig missfornøyd, skuffet og oppgitt over meg selv. Hadde lovet dere en video, som viser en side av meg som ingen har sett før. Den tøffeste avgjørelsen jeg har tatt hittil på bloggen, men det var altså på tide å vise dere hvordan jeg faktisk har hatt det. Hvordan jeg lever hver eneste dag med en usynlig sykdom, som ble påvist for litt over 1 år siden. Mitt ønske da, var et håp om å hjelpe andre der ute, som har det samme som jeg har fått påvist. Mitt andre ønske, er å kunne vise til alle dem som snakket stygt om meg da, at vedkommende hadde tatt fullstendig feil. Hvordan andre som ikke kjente meg, trodde dem visste alt fra A til B. Du kjente ikke og kjenner fortsatt ikke meg. 

Den dag i dag, lar jeg ingenting av dette gå inn på meg. Stygge kommentarer gir jeg fullstendig faen i. Nettroll, mobbere og mennesker som har behov for å snakke stygt om andre, har jeg ikke en eneste smule til overs for. Mennesker som må rakke ned på andre, for å få seg selv til å føle seg bedre. I dag er jeg sterkere enn jeg noen gang har vært, takket være alt motgangen jeg har hatt. Har du noe ugreit du skal si, så hold nå heller fred. Det er nok av mennesker som skal rakke ned på andre her i verden. Kan ikke alle bare være snille og hyggelige mot hverandre?

Live the life you will remember. Don`t stop that, because of others. 

Så tilbake til spørsmålet deres da, haha. Skal kjøpe meg et nytt kamera, som er enklere og lettere men som samtidig tar fine bilder og filmer i HD. Var egentlig en som skulle hjelpe meg med filmingen og redigeringen, men det ble ikke slik. Når jeg har fått kjøpt meg dette kameraet, lærer meg hvordan jeg bruker det og hvordan jeg redigerer - så kommer videoen dere har ventet på. Enn så lenge, så må dere nesten bare leve med denne skrivingen min om meg og mitt liv. Haha. 

Liker dere personlige innlegg? Hva vil dere se mere av? ♥
Ok, folkens. Vil ta opp et ganske viktig tema blant unge, men også voksne som har blitt helt hekta på denne telefonen sin 24/7. Som forsvinner, eller lettere sagt drukner bort i telefonen sin midt i en samtale. Ser ikke vitsen. Hvis du er så oppslukt i telefonen din, hvorfor drar du ut sammen med mange andre mennesker da? Om du bare skal sitte å bla deg gjennom facebook, instagram og snapchat? Kan du ikke gjøre dette når du er hjemme? 

Nå skal ikke jeg sitte her å si til dere at jeg ikke har med telefonen min ut. Det har jeg, som alle andre. Men jeg velger å legge den i lommen for å gi menneskene jeg er med, min hele oppmerksomhet. Telefonen kan jeg heller sitte med hjemme, når jeg kjeder meg og er alene. Det er kun tidsfordriv. Enten du er med venner eller familie, så er det like viktig å leve i øyeblikket og ikke ned i telefonen. Ned i en skjerm, som egentlig ikke betyr noe - annet enn det "sosiale" når du er alene. Det er helt greit å ikke oppdatere hvert eneste sekund, eller hver eneste dag. Det er faktisk helt opp til deg selv. Ta deg noen fri dager. Det er SÅ digg!

Sosiale medier er ikke alt. Fang nye minner med øynene, ikke bare med telefonen ♥
Snart helg! Begynt å telle ned timer til fri allerede. Både mormor og min bror er på besøk hos min mor, så blir koselig å få vært med dem her i Kongsberg før dem drar igjen. Da er det ekstra kos å ligge litt lengre om morningen også spise sen frokost. Får håpe formen blir bedre, for den er virkelig ikke god. Vi snakkes senere! Ha en fin dag, får håpe dagen går fort <3
I august 2016 ble jeg ferdig utdannet helsefagarbeider. Gikk arbeidsledig fra Oktober - Januar, hvor jeg startet som tilkallingsvikar i hjemmesykepleien. Har vært på noen intervjuer hvor jeg ble innkalt, men dem ser på ansinitet så jeg havnet hele tiden nederst og fikk avslag (dette gjaldt 90/100%). Umotiverende og deprimerende, helt siden jeg har vært 16 år har jeg jobbet og stått på hardt. Hele veien. Nå har jeg fast helgestilling, og er tilkallingsvikar i tillegg - i avlastningsbolig for eldre. Stor trives, ikke missforstå meg. Men til tider kan du jobbe deg i hjel, mens andre ganger er det helt rolig. DET er risikabelt når du har husleie på 8,5k pluss regninger på toppen.

Venninnen min jobbet med noe helt spennende hjemmefra, som jeg selvsagt har hørt om før men som jeg ikke har turt å prøve. Nå har jeg med meg jobben min over alt, og jeg kan jobbe hjemmefra eller over alt ellers. Hvor fantastisk er ikke det? Den dagen jeg skal bli mamma, skal ikke jeg ha en 8-16 jobb hvor jeg ikke får sett barnet mitt i oppveksten. Jeg vil kunne leve av dette en vakker dag, og aldri skal jeg gi opp! Jeg elsker å jobbe med eldre, men jeg trenger det lille overskuddet i hverdagen. Med denne fantastiske jobben, skaper jeg ny energi, det tapper meg ikke. Møtt så mange fantastiske mennesker gjennom dette, og jeg ville ikke vært foruten. Heldig er jeg <3
Har ikke fått ro i sjela siden Bella har vært borte nesten i 2 døgn. Hun ble funnet kvart på 9 i kveld, finally. Har fått masse respons + at mange snille mennesker hadde delt innlegget mitt videre. Tusen hjertelig takk! Hun hadde gått seg helt fullstendig vill, nå skal hun få lov til å tilbringe noen dager innendørs. Nå ligger vi og virkelig koser oss, frøkna har vært savnet enormt fra min side. "Mamma" har ikke fått ro før nå <3
En aldeles forsinket bursdagsfeiring ble det, men herregud så gøy vi hadde det! Tusen takk til alle som kom, og til alle dere som gjorde kvelden min helt perfekt <3 Bildene under siden mere enn tusen ord. Fikk dessverre ikke tatt bildet med alle som var hos meg, men vi ble vell 17 (?) stykker. Det kan sies at det så ganske fælt ut i dag tidlig når jeg våknet. Nå er det meste ryddet, vasket og det som er - men føler den intense alkohol lukten sitter her fortsatt. Ugh. Får bare lyst til å legge meg ned å sove enda mere. Kjenner at i natt skal det bli godt å ha hele leiligheten for seg selv, uten masse besøk. Woop!

Brukeren min er åpen, heter: scalmeyer for dere som har spurt om det :-)
Dere husker sikkert min fine opptreden jeg hadde i Gøteborg i fjord. Kan dere tenke dere hvem som har forstua foten sin kraftig IGJEN? Skulle gå ned trappa i går bare, også var jeg svimmel samtidig og fulgte ikke helt med.. Så fikk jeg vrikka over høyre foten. Har vært på jobb, personalmøte og vært hos legen. Nå ligger jeg bokstavelig talt rett ut i sengen med smerter og er forbanna sliten. Har rett og slett ikke hatt energi til å blogge de siste dagene, og det må jeg bare beklage. Ting dukker stadig opp, akkurat nå trenger jeg bare fred og ro. Håper alt er fint med dere, da <3

Redigeringen av filmingen går heller ikke så bra, så hvis noen er gode på speilrefleks og mac så må dere bare rope ut!! 

Nå skal jeg sove.
I alle år har jeg slitet med dårlig selvtillit, mye på grunn av mennesker jeg har omgått og dårlig tro på meg selv. Det siste året har dette endret seg virkelig. Min tankegang er helt annerledes nå, enn hva den var for flere år siden. Er det en ting jeg er fornøyd med når det gjelder personligheten min, så er det at jeg er veldig sikker på meg selv. Det vil ikke si at jeg føler meg som verdens beste og flinkeste selv om. God selvtillit for meg vil si å stå for egne meninger, ta valg basert på eget liv og ha gode verdier. 

Jo eldre jeg har blitt, jo tryggere har jeg også blitt på meg selv. Det er ikke det ytre som telles, til syvende og sist. Det er hva du har på innsiden som virkelig teller. Nå, orker jeg for eksempel ikke bruke tid og energi på negative mennesker. Har funnet dem menneskene som vil meg alt godt her i livet. Det er det alle må huske på, som er så lett å glemme. Ikke omgås av negative mennesker som drar deg nedover - fordi DU fortjener å ha det bra! Du må tenke på deg selv, det er ingen andre som gjør det for deg. Smil, lev livet og omgås med mennesker som vil DEG godt.

Dagens visdomsord fra meg <3
I dag har jeg vært på graven til bestefar. Det er så rart, for i Juni er det 1 år siden han gikk bort fra oss. Det er like vondt å besøke han sånn, men nå syntes jeg virkelig det var på tide å reise dit en tur. Savnet er stort og av 4 besteforeldre så har jeg bare 1 igjen. Bestefar i Veggli har jeg alltid hatt et spesielt bånd til, og jeg var hos han så å si hver eneste dag når han var dårlig. Sykehus besøk, hjemme besøk og sykehjems besøk. Det er virkelig vondt å se når mennesker du er glad i, lide. Tusen takk for all lærdom og alle gode ord du har gitt meg gjennom 21 gode år <3
Har fått så utrolig mange fine meldinger på facebook, telefonen og mailer den siste tiden. Ikke bare av venner, men også bekjente og ukjente. Dere blogglesere, blir som "kjente" selv om jeg ikke kjenner dere (hvis dere skjønner hva jeg mener). Dere løfter meg opp hver eneste dag og oppmuntrer meg til å stå på og ikke gi opp. Skriving for meg, har alltid vært terapi. Har mange rundt meg som ikke helt forstår det, men det er min måte å bygge meg selv sterkere på. Skrivingen og opplevelsene mine samtidig erfaringer, håper jeg kan hjelpe andre som har vært der jeg har vært flere ganger. Alle har sin ting man er god i, og dette er liksom min greie. Nettopp å skrive og formulere videre. 

Nå går vi inn i en ny uke, så da satser jeg på at ting har roet seg litt. Det er lov å være egoistisk til tider, og ta seg tid til å ta vare på seg selv og helsen sin. Det er fort gjort å glemme. Husk det, jenter og gutter :)

Tusen takk for alt det fine dere skriver <3 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits