God kveld. Har nettopp tatt en powernap på noen timer. Kvelden i går skulle egentlig være her hjemme, men så ble jeg bedt opp til en hytte hos ei venninne. Vipps, så ble det plutselig noe godt i glasset og en konsert på null komma niks. Kjenner på formen i dag at det ikke var helt verdt det med tanke på alkoholen, men stemningen var som alltid på plass. En kveld med ei god venninne, gjorde dagen min helt perfekt - as always.

Ønsker alle en fin feiring natt til 1 Mai ♥ Kanskje vi sees! 
I dag hadde jeg time hos Linn klokken 11 for refill av øyenbryn. Har nemlig utført permanent makeup på øyenbrynene, og er super fornøyd! Deilig at hun holder til her i byen, slik at jeg slipper å reise flere timer for å ordne dem. Hun er den flinkeste og råeste dama når det gjelder permanent makeup, negler og alt. Dette er microblanding, noe som ser mye mere naturlig ut enn vanlig tatovering. Det er super deilig å stå opp om morgningen å slippe å fikse dem. Hun kjører tilbud ut hele Mai også, så nå får du 30% på behandlingen. Dette er inkludert refill! Anbefales på det varmeste ♥

Ble det ikke fiiint?
Ettersom man får erfaringer underveis i livet, forstår man fort hva som er viktig og ikke. Verdiene nå kontra for 5 år siden, er totalt forandret. Det er ikke lenger viktig å være med på alt som skjer, være liv redd for å gå glipp av det minste arrangementet. Det er ikke kult å ikke stå for noe, du må ha egne meninger og verdier i livet. Det er ikke kult å være så drita at du ikke klarer å huske hva du gjorde dagen før.

Min egen familie (når den tid kommer), en trygg og sikker jobb, og ekte venner noe av det viktigste i livet for meg. Det er ikke så viktig å reise ut lengre, som det var før. Det er godt å ha helger hvor man bare kan enten slappe av, reise bort eller være med dem man er glad i uten at det er noe form for alkohol i bildet. Fremtiden er så viktig, mens fortiden er bare en lekse for tiden som kommer. Når også ukene er fullt av jobbing, er det kun et ork å måtte reise ut på fylla. Sjeldent, er det godt med en kveld ute med venner hvor man kan "glemme" hverdagen litt. Samtidig, er det også deilig med en rolig kveld hjemme. Tenne lys, se en god film og ha fine folk til stede. Det gjør bare så mye mere for min del. Ikke minst, så er det viktig for meg at Bella har det godt hjemme når jeg først har fri. Når lang vaktene kommer, så er hun alt for mye alene. Hun er tross alt "barnet" i huset.

Nå skal jeg sove, god natt ♥
Hjemmelaget pizza, noe godt i glasset og god stemning er gull verdt når man har fri. Har fått vært i Veggli i dag, hentet masse ved og tv benken min. I morgen blir det ommøblering og rengjøring i hele huset. Når man har hatt en hektisk jobb uke, så er det lite nyttig som blir gjort her hjemme. I helgen har jeg besøk, noe som er veldig koselig i og med at jeg og Bella er alene stort sett hele tiden. Ønsker alle en fin helg ♥
Hei! Alt av blogging, sosiale medier og det som hører med har blitt lagt på hylla den siste tiden. Nettopp fordi jeg har trengt å ha fokuset på meg selv og mine behov. Det har vært mye jobbing, men det har også skjedd mye bra den siste tiden. For alle som lurer på hvordan jeg har og har hatt det, så har tiden vært igjen bare vært lærerikt. Jeg har det veldig bra akkurat nå. Har mange flotte mennesker i livet mitt og har ingen grunn til å klage. Nå har jeg også fri helt frem til Mandag, med mindre jeg blir ringt. Langhelg, den skal virkelig nytes til det fulle!

Ha en strålende kveld :)
God morgen, alle sammen! ♥

Deilig å kunne ligge ekstra lenge, siden jeg jobber kveldsvakt i dag. Rekker (som regel) å gjøre mye effektivt før jobb, og det er alltid like ålright for meg som er sikkelig B menneske. Men igjen da, så er det opp gørr tidlig igjen i morgen for dagvakt. Etterfulgt av 25 timer jobbing bare i helgen. Som helsefagarbeider elsker jeg å jobbe med de eldre og lage en god hverdag for dem. Det er bare slitsomt med lange vakter to dager på rad. Trust me.

Gleder meg til fri på Mandag da, for å si det sånn :D
Nå har det skjedd for mye på liten tid, kroppen min klarer ikke styre alt på en gang. Nå trenger jeg bare tid for meg selv. I fred og ro. Samle tanker, minner og gå  videre i livet. Noen ganger må man gi opp noe, for å kunne finne seg selv igjen. Det er faen så vondt. 

Unnskyld.
Hvorfor kom ikke videoen du skulle legge ut på bloggen, ut? Når kommer den?

Nå skal dere høre... Hadde laget den ferdig, lastet den opp på macen og skulle redigere den - så ødelagte jeg rett og slett hele videoen. Ble sikkelig missfornøyd, skuffet og oppgitt over meg selv. Hadde lovet dere en video, som viser en side av meg som ingen har sett før. Den tøffeste avgjørelsen jeg har tatt hittil på bloggen, men det var altså på tide å vise dere hvordan jeg faktisk har hatt det. Hvordan jeg lever hver eneste dag med en usynlig sykdom, som ble påvist for litt over 1 år siden. Mitt ønske da, var et håp om å hjelpe andre der ute, som har det samme som jeg har fått påvist. Mitt andre ønske, er å kunne vise til alle dem som snakket stygt om meg da, at vedkommende hadde tatt fullstendig feil. Hvordan andre som ikke kjente meg, trodde dem visste alt fra A til B. Du kjente ikke og kjenner fortsatt ikke meg. 

Den dag i dag, lar jeg ingenting av dette gå inn på meg. Stygge kommentarer gir jeg fullstendig faen i. Nettroll, mobbere og mennesker som har behov for å snakke stygt om andre, har jeg ikke en eneste smule til overs for. Mennesker som må rakke ned på andre, for å få seg selv til å føle seg bedre. I dag er jeg sterkere enn jeg noen gang har vært, takket være alt motgangen jeg har hatt. Har du noe ugreit du skal si, så hold nå heller fred. Det er nok av mennesker som skal rakke ned på andre her i verden. Kan ikke alle bare være snille og hyggelige mot hverandre?

Live the life you will remember. Don`t stop that, because of others. 

Så tilbake til spørsmålet deres da, haha. Skal kjøpe meg et nytt kamera, som er enklere og lettere men som samtidig tar fine bilder og filmer i HD. Var egentlig en som skulle hjelpe meg med filmingen og redigeringen, men det ble ikke slik. Når jeg har fått kjøpt meg dette kameraet, lærer meg hvordan jeg bruker det og hvordan jeg redigerer - så kommer videoen dere har ventet på. Enn så lenge, så må dere nesten bare leve med denne skrivingen min om meg og mitt liv. Haha. 

Liker dere personlige innlegg? Hva vil dere se mere av? ♥
Ok, folkens. Vil ta opp et ganske viktig tema blant unge, men også voksne som har blitt helt hekta på denne telefonen sin 24/7. Som forsvinner, eller lettere sagt drukner bort i telefonen sin midt i en samtale. Ser ikke vitsen. Hvis du er så oppslukt i telefonen din, hvorfor drar du ut sammen med mange andre mennesker da? Om du bare skal sitte å bla deg gjennom facebook, instagram og snapchat? Kan du ikke gjøre dette når du er hjemme? 

Nå skal ikke jeg sitte her å si til dere at jeg ikke har med telefonen min ut. Det har jeg, som alle andre. Men jeg velger å legge den i lommen for å gi menneskene jeg er med, min hele oppmerksomhet. Telefonen kan jeg heller sitte med hjemme, når jeg kjeder meg og er alene. Det er kun tidsfordriv. Enten du er med venner eller familie, så er det like viktig å leve i øyeblikket og ikke ned i telefonen. Ned i en skjerm, som egentlig ikke betyr noe - annet enn det "sosiale" når du er alene. Det er helt greit å ikke oppdatere hvert eneste sekund, eller hver eneste dag. Det er faktisk helt opp til deg selv. Ta deg noen fri dager. Det er SÅ digg!

Sosiale medier er ikke alt. Fang nye minner med øynene, ikke bare med telefonen ♥
Mange har lurt på hva jeg bruker til vanlig av sminke og hudpleie produkter. Under viser jeg hva jeg bruker til huden hver eneste dag, både morgen og kveld!

Først renser jeg huden med Aloe Cleanser + rent varmt vann. Deretter bruker jeg serumet til samme serien. Huden min blir silkemyk, har en veldig tørr hud og den trenger masse fuktighet hver eneste dag.

Bruker maske etter behov, som er som regel en gang i uken. Det gjelder også skrubben. De andre kremene bruker jeg både på kropp og hendene når huden trenger fuktighet (som gjelder hele tiden). Er super fornøyd med disse produktene, og det anbefales virkelig <3
Snart helg! Begynt å telle ned timer til fri allerede. Både mormor og min bror er på besøk hos min mor, så blir koselig å få vært med dem her i Kongsberg før dem drar igjen. Da er det ekstra kos å ligge litt lengre om morningen også spise sen frokost. Får håpe formen blir bedre, for den er virkelig ikke god. Vi snakkes senere! Ha en fin dag, får håpe dagen går fort <3
Hei! De siste dagene har vært helt elendige. Har fått ordentlig forkjølelse, ligget med høy feber og nesa bare renner. Har ikke orket å gjøre noen ting, og min beste venn har vært sofaen eller senga. Vann, C-vitaminer, dusjen, teppet, og ikke minst Bella da. Som ligger enten helt oppå meg, eller ved siden av. Det er så koselig, når dyrene merker at du ikke er helt som du skal. Nå lader jeg opp til min siste dagvakt før jeg tar helgen. Kan ikke si jeg er i sånn veldig påske stemning, men blir nok det i morgen etter kl 15:15!!! Nå må jeg få litt skjønnhetssøvn før jeg skal streve meg gjennom morgendagen. Paracet, nesespray og tørkepapir er selvfølgelig med.

God påske til dere alle. Satser på at været blir fint til helgen, i allefall <3
Helt sprøtt å tenke på at lille babyen min allerede er 1 år! I dag for et år siden ble dette nydelige vesenet skapt. Må være den snilleste og mest kosete katten jeg noen gang har hatt. Hun har blitt skjemt bort med masse kos, mye mat og godsaker når jeg kom hjem fra jobb. Hun har dessverre nå, funnet tilbake til sitt gamle "hjem". Naboen har nemlig traktor, et nesten likt skjul som vi hadde på gården i Veggli. Naboen spurte nemlig i stad om jeg eide en grå pus, så Bella har nemlig nesten flyttet fra meg hun. Uakseptabelt! Haha. Huff. Dem hadde heldigvis ikke gikk hun noe mat, for det skal hun KUN få hos meg. Frøkna har løpetid nå, så hun er mye på farta. Må avslutte her, skal på middag med familien. Ha en nydelig kveld <3
For en dag!!! Først hjalp jeg moren min med å frakte tven til reprasjon og frakte låne tven tilbake igjen. Så måtte jeg på butikken for å handle, siden alt er stengt i påsken (hadde heldigvis ikke glemt det). Så fikk jeg besøk av ei venninne og en nusselig hund som heter Broiler. Det ble grillmat, shoppingsenter, jobbing og skravling. Når hun dro, så tok jeg av meg all sminken, utførte hudpleie rutinene mine og la meg rett i seng. Over natten har jeg nemlig fått høy feber, forkjølelses opplegg og masse bakterier. Heldigvis fikk jeg pakken min fra forever i dag, så nå stapper jeg i meg alt som er av godsaker + masse C-vitaminer. Har IKKE tid til å være syk denne uken, skal nemlig jobbe resten av uken. Hurra.

Får si god påske til dere, så lenge jeg husker det! Tar helg etter dagvakten på Fredag <3 Wooop.

 

Herregud, er han ikke skjønn? Fikk nesten lyst på en venn til Bella jeg nå altså! :-)
I august 2016 ble jeg ferdig utdannet helsefagarbeider. Gikk arbeidsledig fra Oktober - Januar, hvor jeg startet som tilkallingsvikar i hjemmesykepleien. Har vært på noen intervjuer hvor jeg ble innkalt, men dem ser på ansinitet så jeg havnet hele tiden nederst og fikk avslag (dette gjaldt 90/100%). Umotiverende og deprimerende, helt siden jeg har vært 16 år har jeg jobbet og stått på hardt. Hele veien. Nå har jeg fast helgestilling, og er tilkallingsvikar i tillegg - i avlastningsbolig for eldre. Stor trives, ikke missforstå meg. Men til tider kan du jobbe deg i hjel, mens andre ganger er det helt rolig. DET er risikabelt når du har husleie på 8,5k pluss regninger på toppen.

Venninnen min jobbet med noe helt spennende hjemmefra, som jeg selvsagt har hørt om før men som jeg ikke har turt å prøve. Nå har jeg med meg jobben min over alt, og jeg kan jobbe hjemmefra eller over alt ellers. Hvor fantastisk er ikke det? Den dagen jeg skal bli mamma, skal ikke jeg ha en 8-16 jobb hvor jeg ikke får sett barnet mitt i oppveksten. Jeg vil kunne leve av dette en vakker dag, og aldri skal jeg gi opp! Jeg elsker å jobbe med eldre, men jeg trenger det lille overskuddet i hverdagen. Med denne fantastiske jobben, skaper jeg ny energi, det tapper meg ikke. Møtt så mange fantastiske mennesker gjennom dette, og jeg ville ikke vært foruten. Heldig er jeg <3
Har ikke fått ro i sjela siden Bella har vært borte nesten i 2 døgn. Hun ble funnet kvart på 9 i kveld, finally. Har fått masse respons + at mange snille mennesker hadde delt innlegget mitt videre. Tusen hjertelig takk! Hun hadde gått seg helt fullstendig vill, nå skal hun få lov til å tilbringe noen dager innendørs. Nå ligger vi og virkelig koser oss, frøkna har vært savnet enormt fra min side. "Mamma" har ikke fått ro før nå <3
En aldeles forsinket bursdagsfeiring ble det, men herregud så gøy vi hadde det! Tusen takk til alle som kom, og til alle dere som gjorde kvelden min helt perfekt <3 Bildene under siden mere enn tusen ord. Fikk dessverre ikke tatt bildet med alle som var hos meg, men vi ble vell 17 (?) stykker. Det kan sies at det så ganske fælt ut i dag tidlig når jeg våknet. Nå er det meste ryddet, vasket og det som er - men føler den intense alkohol lukten sitter her fortsatt. Ugh. Får bare lyst til å legge meg ned å sove enda mere. Kjenner at i natt skal det bli godt å ha hele leiligheten for seg selv, uten masse besøk. Woop!

Brukeren min er åpen, heter: scalmeyer for dere som har spurt om det :-)
Dere husker sikkert min fine opptreden jeg hadde i Gøteborg i fjord. Kan dere tenke dere hvem som har forstua foten sin kraftig IGJEN? Skulle gå ned trappa i går bare, også var jeg svimmel samtidig og fulgte ikke helt med.. Så fikk jeg vrikka over høyre foten. Har vært på jobb, personalmøte og vært hos legen. Nå ligger jeg bokstavelig talt rett ut i sengen med smerter og er forbanna sliten. Har rett og slett ikke hatt energi til å blogge de siste dagene, og det må jeg bare beklage. Ting dukker stadig opp, akkurat nå trenger jeg bare fred og ro. Håper alt er fint med dere, da <3

Redigeringen av filmingen går heller ikke så bra, så hvis noen er gode på speilrefleks og mac så må dere bare rope ut!! 

Nå skal jeg sove.
I alle år har jeg slitet med dårlig selvtillit, mye på grunn av mennesker jeg har omgått og dårlig tro på meg selv. Det siste året har dette endret seg virkelig. Min tankegang er helt annerledes nå, enn hva den var for flere år siden. Er det en ting jeg er fornøyd med når det gjelder personligheten min, så er det at jeg er veldig sikker på meg selv. Det vil ikke si at jeg føler meg som verdens beste og flinkeste selv om. God selvtillit for meg vil si å stå for egne meninger, ta valg basert på eget liv og ha gode verdier. 

Jo eldre jeg har blitt, jo tryggere har jeg også blitt på meg selv. Det er ikke det ytre som telles, til syvende og sist. Det er hva du har på innsiden som virkelig teller. Nå, orker jeg for eksempel ikke bruke tid og energi på negative mennesker. Har funnet dem menneskene som vil meg alt godt her i livet. Det er det alle må huske på, som er så lett å glemme. Ikke omgås av negative mennesker som drar deg nedover - fordi DU fortjener å ha det bra! Du må tenke på deg selv, det er ingen andre som gjør det for deg. Smil, lev livet og omgås med mennesker som vil DEG godt.

Dagens visdomsord fra meg <3
Fått en del spørsmål i det siste om brunfargen min. Er ingen hemmelighet at jeg "jukser" litt om dagen. Syntes det er fint å være litt ekstra fin når man skal noe! Til helgen skal jeg feire med mine nærmeste og da er det jo litt ekstra stas å pynte seg litt ekstra. Jeg sverger til denne kremen, den er helt rå. Du må selvsagt smøre deg jevnlig og alltid skrubbe deg før du tar den på, men den er helt fantastisk! Resultatet er veldig naturlig også. Kjøpte den nå nylig i Sverige for under 300 kr og du har den en god stund. Love that! Den finnes også i Light/Medium, men siden jeg bruker denne til fest og lignende, liker jeg å se resultatet kjapt :-)
Befinner meg i ordentlig lykkerus for øyeblikket. Har fått igjen ganske bra på skatten, enn hva jeg tidligere har gjort. Det lønner seg virkelig med BSU (boligsparingen for ungdom + høy skatt i måneden). Nå blir det garantert en liten tur på meg til varmere strøk til sommeren <3 Åh! Opptur på en vanskelig dag.

God natt, alle sammen!
I dag har jeg vært på graven til bestefar. Det er så rart, for i Juni er det 1 år siden han gikk bort fra oss. Det er like vondt å besøke han sånn, men nå syntes jeg virkelig det var på tide å reise dit en tur. Savnet er stort og av 4 besteforeldre så har jeg bare 1 igjen. Bestefar i Veggli har jeg alltid hatt et spesielt bånd til, og jeg var hos han så å si hver eneste dag når han var dårlig. Sykehus besøk, hjemme besøk og sykehjems besøk. Det er virkelig vondt å se når mennesker du er glad i, lide. Tusen takk for all lærdom og alle gode ord du har gitt meg gjennom 21 gode år <3
Har fått så utrolig mange fine meldinger på facebook, telefonen og mailer den siste tiden. Ikke bare av venner, men også bekjente og ukjente. Dere blogglesere, blir som "kjente" selv om jeg ikke kjenner dere (hvis dere skjønner hva jeg mener). Dere løfter meg opp hver eneste dag og oppmuntrer meg til å stå på og ikke gi opp. Skriving for meg, har alltid vært terapi. Har mange rundt meg som ikke helt forstår det, men det er min måte å bygge meg selv sterkere på. Skrivingen og opplevelsene mine samtidig erfaringer, håper jeg kan hjelpe andre som har vært der jeg har vært flere ganger. Alle har sin ting man er god i, og dette er liksom min greie. Nettopp å skrive og formulere videre. 

Nå går vi inn i en ny uke, så da satser jeg på at ting har roet seg litt. Det er lov å være egoistisk til tider, og ta seg tid til å ta vare på seg selv og helsen sin. Det er fort gjort å glemme. Husk det, jenter og gutter :)

Tusen takk for alt det fine dere skriver <3 
Hei! Da er jeg hjemme igjen fra tur og det er virkelig godt. Skal bli deilig å få koble av litt og hentet seg inn før Mandagen kommer. Bella kom som et olje av lyn når jeg kom inn i døren, og vi er begge ute i solen og koser oss. Må egentlig gjøre husarbeid, men ettersom formen min har vært så dårlig i helgen så orker jeg rett og slett ikke. Forresten, så kommer det ut en personlig videoblogg til dere i morgen. Håper dere liker den <3 også ønsker jeg dere en riktig fin kveld.


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits