Åh, har sikkelig reisefeber nå. Prøver å pakke ordentlig og huske på alt jeg skal ha med, men det er ikke så lett. Gleder meg til å komme meg bort fra alt som skjer hjemme. Mamma skal være barnevakt for Bella i helgen, så det er allerede i orden. Vi reiser i efta, og er hjemme igjen senere på Søndag. 

Blir dårlig med blogging i helgen, skal prøve å få tatt masse bilder til dere. Kameraet er selvfølgelig med <3
Hvor gammel er Bella?

Hun fyller 1 år den 12 April. Det er så rart å tenke på hvor fort disse dyrene vokser! Har vært vandt med å ha dyr rundt meg helt siden jeg var liten jente. Når vi bodde i Veggli hadde vi til og med en minigris som het Cindy. Haha. 

Bor du alene eller sammen med noen?

Det er kun meg og pus som bor her. Kunne aldri tenkt meg en hund, det er for mye ansvar for meg rett og slett. Jobber for mye til at hunden ikke hadde fått den omsorgen og treningen den hadde trengt. En pus i seg selv, er nok av selskap skal jeg si dere :)

// Dette er en hund som fetteren min hadde før //

Snapchat og instagram?

På Snapchat heter jeg scalmeyer (den er åpen) og på Instagram heter jeg sandracbergan. Har også en facebook side HER

Har du det bra om dagen?

Har alltid noe jeg går rundt å tenker på, enten det gjelder mine nærmeste eller andre ting. Jeg har det greit, må bare jobbe med meg selv. Har en del "arr" som jeg har fått gjennom årene, som ikke går vekk med det første. Har dager som er tøffere enn andre, men sånn er livet. Har lært meg å takle det sånn ca på min egen måte. Det er ingen andre enn meg som kan jobbe med disse tingene og jeg vil gjerne hjelpe andre med de samme tingene som jeg har slitet med.

Hvor mange bestevenner har du?

Jeg har tre bestevenner, to jenter og en gutt. Har mange venninner ellers, samme med guttevenner men det er bedre å ha 3 gode enn 10 dårlige. Har brent meg på hvem jeg kan stole på og ikke tidligere, det er sånn man finner ut av hvem som virkelig er din ekte venn eller ikke. 

Fikk du svar på det du lurte på? Neste innlegg etter helgen vil det komme en videoblogg til dere. Denne er ganske personlig, så håper den blir godt tatt i mot ♥
Hei! Kom hjem for noen få timer siden, har vært på besøk hos ei venninne i Notodden. Ble regne baby treffet der, manglet bare min egen. Haha. Det var også ei til der, som heter Linn Kristine. Hun hadde med sønnen sin på bare 8 måneder. Var veldig koselig! Jeanette hadde stelt i stand fylte horn, fikk jo full servering når jeg kom. Hun har to jenter, og når hun måtte på jobb så skulle jeg passe hun minste til faren kom hjem. Vi leiket en del men vi koset oss også med en barnefilm (det regnet tross alt ute). Nok en koselig dag med venner ♥Bilde er tillatt av moren som også var fotografen :)
Var en utrolig koselig kveld i går sammen med jentene. Vi spiste taco, tok en del bilder og skravlet som vi alltid gjør. Vi lekte også da, med ei veldig søt frøken på litt over 1 år :) En kveld som dette trenger vi alle i blant, i hvertfall jeg. Har alltid vært den jenta som er avhengig av å ha familie og venner rundt meg, og når jeg har fått meg kjæreste er dette minst like viktig. Skal ikke bli den jenta som bare prioriterer han, for det er ikke sånn jeg er som person. Venner og familie vil alltid være her, uansett ♥Må bare vise dere hvor godt Bella liker senga mi først!

Ha en strålende dag! Skal bevege meg mot Notodden litt senere, skal fortelle mere om hvorfor etterpå :)
Skulle gjøre rent huset i dag, støvsuge, rydde, vaske klær etc. Kommer inn på vaskerommet, og der flyter det bokstavelig talt tiss over hele gulvet. Bella har klart å tisse ut hele vaskerommet mitt, i mens jeg har jobbet så mye dem siste dagene. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, hvis det skjer igjen. Hun er ute sammen med meg på kveldstid og dagtid når jeg er hjemme, men har tross alt jobbet 36 timer på 3 døgn så skjønner jo at hun vil finne på noe faenskap. Ja, det er kattedo inne men skjønner ikke hvorfor hun bare gjør fra seg der og ikke tisser. Kan virkelig ikke ha kattepiss lukt i leiligheten min som en vane. Har selvfølgelig ordnet opp i det men skal love dere at jeg dusjet både meg selv og nesten hele gulvet etterpå! Haha, for en jævla dritt jobb. Det stinket. Håper hun er snillere med meg fremover...

Nå har hun ute arrest. Ja, hun er fryktelig søt. Veldig vanskelig å bli streng med denne frøkna skjønner dere...
♥ 22 år gammel. Føler ikke det er lenge siden jeg var 18 år og hæla var i taket hele tiden. Verdiene i livet har virkelig endret seg siden den gang.

♥ Bor i en leilighet sammen med Bella (hun er snart 1 år). Når jeg får nok egenkapital, så skal jeg ta opp lån og flytte i mitt eget. Her hvor jeg bor nå, trives jeg veldig godt! Det er rundt 64 kvm, og det er nok plass i massevis. Ligger relativt sentralt i forhold til byen, men ikke for sentralt igjen. Her er det mange tur muligheter, som passer helt ypperlig for oss!♠ Helsefagarbeider, ble ferdig utdannet i August i fjord. Jobber i avlastningsbolig for eldre, og stor trives med det. Har blant annet jobbet på sykehjem, i barnehage, hjemmesykepleien og på sykehuset tidligere. 

♥ Stå på jente. 

♥ Veldig sosial, er nødt til å ha mine venner og familie rundt meg hvis jeg skal klare å fungere i hverdagen. 

♥ Elsker å trene, være ute i frisk luft og finne på nye ting og opplevelser. Selvfølgelig sammen med noen jeg er glad i. 

♣ Fryktelig sta. Kan være ganske krevende til tider, vet godt selv hva jeg syntes er greit og ikke. Har sterke meninger, og ting jeg brenner for.

♥ Prøver å være ganske så positiv, smiler mye og gir mye av meg selv til dem som gir det samme tilbake. Blir selvfølgelig lei meg, sur og irritert som vanlige mennesker. Men igjen, når jeg tenker på hvordan andre mennesker har det om kring i verden, har jeg virkelig nada å klage over. Livet er faktisk helt greit. Alle har nedturer og oppturer. Sånn er livet.

♥ Tar jeg i mot mye dritt og sier ingenting i retur. Orker ikke å synke ned på dem sitt nivå, rett og slett. Går bare rundt i ettertid og tenker på hva jeg kunne sagt tilbake. Angrer selvsagt, hver eneste gang. Har du ikke noe fint å si, så vær heller stille tenker jeg.

♥ Følsom, når det kommer til alle jeg er glad i. Har mistet mange i livet mitt som virkelig har betydd ekstremt mye for meg, og det er noe av det jeg takler dårligst. Da rakner virkelig min verden. Sorgen vil alltid være her men minnene vil vare evig...

♥ Veldig omsorgsfull.


 

Nå, er det noe DU lurer på? Spørsmålene vil bli besvart i morgen kveld :)
Hei dere! Har sovet gjennom hele dagen på grunn av at jeg har jobbet natt til i dag. Det er nydelig vær ute, og kvelden i dag skal bli brukt til fin natur og venner <3

Et innlegg hvor dere kan bli kjent med meg er under prosess, blir også muligheter til å stille spørsmål :)
Her har dere resultatet! Følte meg rett og slett som en prinsesse som skulle gifte meg i dag. Merkelig følelse men også veldig god da. Mari er lærling og har blitt utrolig flink. Så fornøyd med fargen, sminken, håret, alt <3
Hei! I skrivende minutt sitter jeg utenfor HårAkutten og skal sitte modell for ei venninne. Skal få ombre, brude fiksering pluss makeup! Dere skal få se resultatet om noen timer. Ha en fin dag i det strålende været <3
Tenkte å si god helg, men kom på at jeg har jobbet hele helgen. Haha! Velger derfor å si god kveld. Skal lade opp til nattevakt på 10 timer i morgen, også. Går snart ut i langfri, på Tirsdag. Nå er bena strakt opp, hodeputa er lagt til rette og Bella ligger inntil meg og vibrerer til tusen. Nå er jeg bare sykt trøtt, sliten og kroppen verker. Skal på en Stockholm tur til helgen, forresten. Noe fint å se frem til <3
Beklager for elendig blogging denne helgen, men sånn er det bare når jobb helgene mine kommer. I dag har jeg jobbet 13 timer, noe jeg også skal i morgen. Blir derfor dårlig med innlegg, for det orker jeg ikke å stresse med på toppen. Tar en liten pause fra sosiale medier i helgen! Håper alt er fint med dere <3
Her sitter jeg da. Uten verken lommebok, førerkort, bankkort og alle andre kort. Hvordan har du samvittighet til å forsyne deg i en annen sin bil og ta med deg en annen persons eiendeler? Det er snakk om respekt og forskjell på hva som er mitt og ditt. Ikke minst, rett utenfor en butikk og på en offentlig plass. Har nå anmeldt forholdet, og politiet er allerede kontaktet. Kjenner jeg blir forbanna, men nå er jeg mest lei meg. La andres ting være i fred.. Vær litt menneskelig!

Stod parkert på Coop Prix i Mjøndalen. Michael Kors lommebok og fargen er hvit.

Smiler til alle dere som har sendt meg meldinger og delt innlegget mitt videre. Thank you! ♥
Dette kan uten problemer kombineres med småbarns livet. Nå sitter jeg barnevakt og kan jobbe med forever samtidig. Hvor deilig er ikke det? Friheten. Få ny energi, istedenfor å miste den av å jobbe seg i hjel. Elsker virkelig jobben min, den gir meg så ufattelig mye. Får kontakt med forskjellige mennesker og jeg blir kjent med mange nye mennesker i forskjellige byer.

Nå er jeg for eksempel i Notodden :-)
Nettopp kommet hjem fra en sikkelig jente tur til Buskerud Storsenter. Det ble mest handling på salg, og det var mange ting for en billig pris. Det er absolutt ikke feil når det er et stramt budsjett om dagen. Var en koselig og morsom jentetur som alltid! :-)Nå må jeg rett og slett sove kjenner jeg. God natt, håper dere har hatt en like fin dag som meg ♥
Herreguuud, så mange meldinger jeg har fått etter gårdagens innlegg fra vennene mine fra Skien. Dem skrev følgende i avisen (med det styggeste bilde så klart): "Vil gratulere den sprudlende Sandra Bergan med 22 årsdagen 21 Mars! Ønsker deg masse lykke til i luftforsvaret og med den lille som snart kommer. Med vennligst hilsen..."

Må bare skuffe dere og si at jeg verken er gravid eller skal i luftforsvaret med det første. Stakkars mine egne om dem hadde fått lest dette utenom en advarsel først. Regner med at pappa hadde fått et infarkt i hvertfall. Digger dere, det vet dere. Denne spøken trodde nesten alle på, utenom meg selvfølgelig :) En vakker dag, dere...
I stad så kom jeg hjem fra kveldsvakt, og jeg er sliten som faen. Ikke på grunn av bare jobben, men på grunn av alt som skjer om dagen. Alt maset, alt som hele tiden må bli gjort og fikset. Nå skal jeg ikke gjøre en dritt, og det skal jeg heller ikke før i morgen kveld. Har tatt av meg all sminken, tatt på meg ansiktsmaske og ligger strakt ut i sengen med pus. Vi ser selvsagt på bloggerne. I morgen skal jeg ikke ha på noe som helst alarm. Noen ganger, sånn som nå - så trenger jeg rett og slett bare fred og fro. For å hente seg inn, sove, lytte på kroppen og ikke minst helsa. Ingen andre som gjør det for deg. Nå skal jeg lade opp til 24 timers helg, etterfulgt av nattevakt som er på 10 timer. Slitsomt, spennende og givende men også ekstremt energi tappende. Ikke missforstå meg, kunne aldri sluttet å jobbe i helsevesenet. Det å jobbe med eldre, er noe jeg virkelig brenner for. Vil gjøre hverdagen deres bedre, med det lille ekstra ♥Sov godt, alle sammen. Bestemt meg for å drømme om noe fint i natt!
Har akkurat luftet min kjære "bikkje" for dagen. Neida, det er jo et nytt sted så hun må bli vandt med dette og da er det viktig at "mamma" er i nærheten og passer på. Vi har ikke bodd her så lenge enda, og i Veggli var det ikke akkurat så mange biler. Skal på kveldsvakt kl 3, og begynner å få litt smått med tid. Har fått gjort mye produktivt i dag, alt er blitt gjort enten i byen eller utendørs. Deilig! Nå koser jeg meg med shaken fra forever, det er en sjokolade shake man bruker som mellommåltid. Helt perfekt for meg som hele tiden glemmer å spise gjennom en hektisk hverdag. Den smaker dessuten helt fantastisk. 

Ønsker alle en fin dag ♥
Tusen takk for alle hilsninger, klemmer og de fine telefon samtaler som jeg fikk i går! Det er virkelig ingen sak å bli eldre når man har så fine mennesker rundt seg. Dagen i går ble feiret sammen med mine aller nærmeste. For meg betyr gaver ingenting lengre, men enda så fikk jeg mye fint. Det å ikke sitte alene, betyr utrolig masse for meg. Gleder meg til å vise dere hva jeg fikk senere i dag <3
Mine venner fra Skien overrasket meg både med sang, innlegg i avisen, fine ord og bare stas ved midnatt i dag! Blir helt slått ut av hvor fine mennesker kan være, det er ekstra gøy med bursdag. Slik har det alltid vært for meg, enten det gjelder meg eller dem jeg er glad i. Formen er en smule redusert, men sove kan jeg gjøre i natt tross alt. Nå er jeg tilbake igjen i Kongsberg og skal ut å spise med moren min senere på Big Horn. Det er ingen sak å bli eldre når man har en så flott gjeng med seg. Dere lurer på hvor gammel jeg har blitt, og det er 22 år. Fikk faktisk høre i telefonen av min far i stad, at jeg måtte vente med å få barn. Da tenker jeg bare... Har han startet å lese bloggen min også? Kanskje på tide å være forsiktig med spøker... Haha.Tusen takk for alle søte meldinger, hilsninger, telefoner og bilder hittil ♥ Rekker dessverre ikke svare alle.
Se på dette fine bilde jeg tok på vei ned fra fjellet for noen dager siden. Norge har en helt egen sjarm altså. Nå går vi inn i en ny uke, dere. Ny uke med nye smil, ny energi og mere glede. Vær ekstra hyggelig med hverandre og ta vare på hverandre. Det er så viktig. I morgen fyller jeg 22 år, og har faktisk fri. Blir deilig å kunne legge opp dagen som jeg selv ønsker. Sove litt ekstra lenge, og unne meg noe ekstra! Har allerede lagt ut en plan om hva jeg skal gjøre når dagen er her.

Nå er jeg i Skien og skal tilbringe denne dagen med min kjære bestevenninne. Godt å ha litt jente prat innimellom :-)

Ønsker dere en fin uke ❤
Har fått en kjempe respons på innleggene mine den siste tiden, og det er veldig hyggelig. At dere leser, kommenterer og sender meg personlige meldinger blir jeg veldig glad for. Svarer alle så fort jeg får tid. Nå går jeg ut i fri noen dager, og det er dager som skal nytes til det fulle. Det er tydelig hva dere vil lese mere om, og det kommer til å komme mange flere personlige tekster her på bloggen. Vil skrive om ting som ingen vet om meg. Ønsker å vise dere hvem jeg virkelig er som person og dele erfaringer jeg har fått gjennom mitt liv. Ønsker å stå frem som et godt forbilde for andre, og det er mange saker jeg virkelig brenner for. Håper dere vil følge meg videre på reisen! Du er fantastisk ❤
Tenker på hvor mye som faktisk har forandret seg den siste tiden, eller for så vidt det siste året. Verdiene i livet har forandret seg totalt og voksen livet har virkelig startet. Nå gleder jeg meg til den dagen jeg skal bli mamma. Ser frem til at jeg skal få meg et helt eget huslån. Ser frem til den dagen jeg får meg samboer eller fast følge. Ikke minst, så gleder jeg meg til å få meg en ny bil. Det er ikke mye fritid, når jeg jobber turnus og sånn som jeg gjør om dagen. Det er ikke bare vanlige vakter men det er også 12 timers vakter. Det er viktig å få nok hvile, samtidig som man skal klare å gjøre 1000 andre ting. Noen ganger det faktisk greit å gi litt faen, og tenke på seg selv. Når det er sagt, så er det også viktig å holde fast på de få vennene som virkelig stiller opp og som bryr seg. Det er til syvende sist dem som løfter deg opp når du er lengst nede. En fantastisk gutt har kommet inn i livet mitt, og det er jeg så utrolig glad og takknemlig for. Vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom hverdagen uten han. Så, tusen takk! Jeg har også verdens beste familie, selv om vi nå ikke har like mye kontakt som tidligere. Jeg vet at dem alltid vil stille opp om det skjer noe, og dem vet jeg gjør det tilbake. Det betyr så mye, for bare så lite. Dem som stiller opp uansett hva, er gull verdt å ha i livet sitt. Det er noe jeg så klart gjør tilbake også. Dette var kveldens tanker! Nå må jeg ut en tur, har glemt å handle.

Ha en strålende kveld! Endelig HELG ♥
Livet er virkelig bra om dagen. Har endelig klart å slå meg helt til ro i ny leilighet, og dette er virkelig stedet for meg. Har verdens beste familie. Våren er på vei. Solen titter frem, varmere tider kommer. Har to jobber som jeg virkelig elsker. Og!! Allerede på Tirsdag fyller jeg 22 år, da skal jeg ut å spise med mine kjære. Tiden flyr altså.. Håper alle får en strålene helg, nå må jeg benytte en halv time på øyet. (Ja, jeg har selvfølgelig pause). I dag har jeg nemlig 12 timers vakt. Men klokken 20:00 har jeg også helg, can't wait! :-)
 

Det er utrolig mange som har lurt på hvilken jobb jeg har fått ved siden av min faste jobb. Har valgt å holde det hemmelig frem til nå, på grunn av at jeg vil være sikker på at det er dette jeg vil og at det er noe for nettopp meg. Har nemlig blitt forhandler av forever living. Dette er en jobb jeg kan ta med meg over alt, både på sosiale medier, rundt om kring og jeg kan velge selv min arbeidstid. I stedenfor å gå på jobb hver eneste dag fra 08:00 - 16:00 eller fra 15:00 - 22:15, hvor deilig er det ikke å kunne styre hverdagen sin som man selv ønsker? Dette kan man jobbe med en time om dagen eller en time hver dag, kommer an på hva du vil oppnå ut i fra denne jobben. Vil du leve av det eller vil du ha en jobb ved siden av? Jeg søker nå 3 nye kollegaer til mitt team. Det er en fantastisk mulighet, og vi har mange gode fordeler hos forever living. Vil du ha en jobb som gjør deg glad, gir deg energi og som du får masse ros av? Kontakt meg på: Sandracb@live.no ved interesse/mere informasjon :)

Det beste med alt er at Forevers muligheter finnes for alle - bare du tar den og gjør noe ut av den ♥
Dagen i dag har faktisk gått i et. Har hatt besøk av to venninner i kveld. Vi har koset oss med god middag og bare sittet å skravlet om alt og ingenting. Sånne dager trenger man virkelig! Det skjer så mye med oss alle om dagen, og det er så viktig når vi har tid til overs, og ordne en aldri så liten girls night. Nå har jeg endelig lagt meg i senga, og sitter å ser på bloggerne før jeg skal sove. Alt i alt har dagen vært fin. Nå er jeg ganske sliten, så søvn nå passer meg bare helt perfekt. Sov godt når den tid kommer, håper dere har hatt en fin dag :)
God formiddag, fininger ♥ Selv om jeg har vært våken sikkert 100 ganger i natt, våknet jeg faktisk opp til rundt kl 11 siste gangen. Bella har virkelig holdt leven i natt, og til slutt måtte jeg lukke igjen døra på soverommet og kaste henne ut. Haha! Makan til oppførsel midt på svarte natta. Hun sov som en stein i sofaen når jeg kom ut i stua uansett senere. Denne søvnen har jeg virkelig lengtet etter, og det vil mest sannsynlig si at den kuren slo meg totalt ut i går kveld.

Frokosten i dag bestod av proteinshake med jordbær smak, en blåbær skyr og to vitamin bjørner til. Tok meg også et glass med melk ved siden av. Slår aldri feil på morgenkvisten! Har allerede vært ute på en lang tur, sammen med Bella. Har også vasket hele leiligheten, skiftet på senga, vasket klær og alt som er. Nå er jeg virkelig klar for å bli kvitt denne jævla infeksjonen, slik at jeg orker alt igjen. Nå sitter jeg med bena rett opp og halvsover med kaffen i hånda. Sliten.

Hva sier dere til en aldri så liten videoblogg? I såfall, hva vil dere høre om på videoen?

// We are fit tights. Topp fra rebook.

God Torsdag ♥
Kvelden i går og dagen i dag har vært et kapittel i seg selv. Hele kroppen verker, hodepine til tusen, feberen vil ikke ned, hostekulene mine er så kraftige at maten bare kommer opp. Jeg svetter, fryser og alt om hverandre. Nesa renner, papiret er over meg over alt. Var nemlig innom legevakten etter jobb i går, for å ta noen forskjellige prøver. Har fått en infeksjon i kroppen og hentet kur for det i dag. De to neste dagene skal jeg bare ta det helt med ro, ikke gjøre noe. At this moment ligger jeg i sengen med pus og ser på bloggerne. Det var et tiltak å reise på butikken i stad, men så forbanna sta som jeg er - så skal jeg uansett. Men herregud a, Sandra. Det kommer en dag i morgen. La oss bare ta hver dag som den kommer. Vi vet aldri hva morgendagen bringer.

Ønsker alle mine kjære lesere en fin kveld videre ♥ God natt!
I dag rammes alle av det store presset som hele tiden er over oss og rundt oss på sosiale medier. Unge, eldre og barn leter hele tiden etter det perfekte. Vi fleste har forbilder, rollemodeller og er veldig opptatt av hva dem gjør, sier og poster på nettet. Men hvordan er det forbildene viser til andre som følger, hva som er det greit og ikke? Kjære du, du som leser dette! Vi har begynt å snakke om kroppspress, plastisk kirurgi, prestasjonspress og ALLE disse faktorene henger sammen. Her kommer også snap, instagram og facebook til. Alle artikler og utsagn som ligger over alt på nettet.

Alle er hele tiden på jakt etter det perfekte. Når er du egentlig bra nok? Blir så lei meg på vegne av alle unge som blir påvirket av alt dette. Selvfølgelig tror dem på alt dem leser. Det er ikke rart at man per dags dato blir påvirket? Det virker som om alt rundt oss, som for eksempel plastisk kirurgi, er greit. Nettopp fordi det blir postet så mye på sosiale medier, og dette leser unge lesere. Selvfølgelig blir dem påvirket! Hvordan skal dem vite hvordan dette blir når man blir gammel, hvordan risikoen er, hvor mye det koster osv når dem kun er i 13-16 årsalderen? Really? Det er på tide å ta opp kampen og kjempe for det naturlige. Dette er langt ifra greit. Nok er nok!

 

Noe av det fineste jeg ser i et menneske, er først av alt personligheten. Min familie og mine fine venner, er bra nok akkurat som dem er. Dem er enestående og vakre på innsiden alle og enhver. Når skal vi snu tankegangen til for eksempel unge mennesker? Vi må påvirke dem andre veien, slik at vi jobber for det naturlige, og kjemper for det som er helt naturlig. Det er ikke greit å spare 40k til sillikon, i en ung alder. Husk dette, det er noe dere må leve med resten av livet og til slutt blir ikke det resultatet like fint. Bare les alle dem store bloggerne som har skrevet om konsekvensene, i følge av disse operasjonene. Det er ikke bare resultatet som gjelder, det er alt over og under også. Du er fin og bra nok, akkurat som du er. Uten sminke, uten silikon, uten botox, uten sixpack, uten 120% arbeid eller hva nå enn det skal være. Vi må alle kjempe for det naturlige, for det er sånn vi alle er skapt. Det er til syvende og sist DEG det handler om. Det er det som gjør oss alle så unike på hver vår måte. Vi er alle forskjellige. Alle gjør feil, alle gjør suksess, men vi er også alle menneskelige. Vi må slutte å lete etter det perfekte, og holde på det vakre vi allerede har. Personlighet, kropp, og naturlig skjønnhet. Ikke minst - Vær deg selv ♥ 

Ikke la noen ødelegge din selvtillit. Vær med riktige mennesker, som løfter deg oppover og støtter deg. Følg mennesker på instagram som ikke lager presset i hodet på deg. Vær omgjengelig med dem som virkelig bryr seg om deg :) 

Vi skal aldri slutte å kjempe mot naturlig skjønnhet, det kommer alltid fra innsiden ♥ 
Nå er jeg på vei ut av døren straks, begynner uken med to kveldsvakter deretter dagvakter. Jobber med eldre i avlastningsbolig for dere som lurer, og stor trives! Ikke bare i jobben, men har også fantastiske kollegaer ved min side. Det har vanvittig mye å si med arbeidsplassen. Har faktisk laget middag som jeg skal ha med meg på jobb i dag! Det skjer ikke ofte skal jeg si dere. Alle regninger er også betalt i dag :)

Her ligger da Bella og koser seg. Vi skal snart til dyrlegen, kjenner jeg gruer meg ekstra til det. Hun skal få vaksine, bli chippet og steriliseres. Ikke lenge før babyen min fyller hele 1 år! Er hun ikke fiiin? ♥
Hei! Starter dagen med å kjøre en aldri så lite konkurranse på bloggen. Les hva du skal gjøre, før du kommenterer. Det vil bli sjekket når vinneren blir trekt, at punktene er fulgt under. Mange fine produkter her, men har dessverre alt for mye som jeg ikke får brukt på egen hånd! Så hvorfor ikke gi det bort til mine fine lesere istedenfor? Det vil bli trekt en vinner om en uke :)

Goodiebagen inneholder:

- Generelt jentestæsj (hårprodukter spesielt)

- To fine lommebøker 

- En overraskelse 

Det dere må gjøre er:

- Kommentere i dette innlegget (navn + e-postadresse)

- Like siden min her

Kjør på babes! Her er det mange godbiter ♥
God morgen, dere! Har allerede vært våken alt for mange timer, noe som irriterer meg grønt når jeg først har fri. Hvis jeg skal se det positive i det, blir det at jeg har tømt søppel, oppvaskmaskin, klesvask, kattedo, sengetøy etc. Deilig at ting er på stell hjemme før full arbeidsuke igjen. Bortsett fra formen, vil jeg si at denne Søndagen kommer til å bli helt grei. Forkjølelsen har kommet snikende tilbake, har knapt sovet 2 timer i natt. C-citaminer og vann, you gonna my be best friend today. Noen som har noe filmtips? Så blant annet Fifty Shades for noen dager siden, og sovnet etter 15 minutter... Noe annet takk :D

Det jeg egentlig skulle skrive om, var at jeg har blitt (syntes jeg selv?) en mye mere ærlig og direkte person enn hva jeg kanskje var for 1 år siden. Før turte jeg ikke å si hva jeg mente til andre mennesker, men nå kan jeg akkurat si det rett til dem om det skulle være noe spesielt. Har fått sterke meninger og er veldig bevisst på hva jeg syntes er greit og ikke. Ikke alle liker det, men whatever. Alle kan ikke like alt? Livet mitt er veldig på stell om dagen, leier en fin og relativt stor leilighet og har verdens søteste pus, som jeg er veldig glad i. Hun fyller forresten snart 1 år, lurer på om hun skal få et slikt klatre torn til gave. Det er rart, hun er jo fortsatt lille babyen min. Nei, har ingen barn - er nok med Bella foreløpig. 

→ Målet mitt om noen år vil være å kjøpe leilighet når jeg har fått nok egenkapital. Det er noe jeg gleder meg så enormt til, begynne å betale på MITT eget lån. Herregud, for en befrielse det kommer til å bli den dag det skjer! Men når det er sagt, så føler jeg meg så hjemme her jeg bor nå. Flyttet på Søndag, så er kun en uke jeg har bodd her til nå. Som dere sikkert har fått med dere, så jobber jeg som helsefagarbeider i det daglige. Har også fått en til jobb, som jeg skal komme mere inn på senere :) 

→ Har faktisk fått en del meldinger på facebook siden min, dere lurer på om jeg er singel. Haha, veldig spennende! Mitt kjærlighetsliv er dødt for tiden. Har ingenting å stresse over når det kommer på den fronten. Har opplevd dårlige forhold tidligere, og nå vet jeg hva jeg ikke skal ha og hva jeg har lyst til å ha i et forhold. Så klart er jeg åpen for nye "opplevelser", men det er absolutt ingenting jeg stresser med. Klaffer det, så klaffer det en vakker dag tenker jeg.

Når det er sagt, så er jeg bare super babysyk om dagen!! Neiiiida. Håper ikke du fikk hjerteinfarkt nå, mamma ♥ Vet du vil bli bestemor altså...


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits