Etter nok en fantastisk helg i Skien med gode venner, så er jeg tilbake i Kongsberg igjen. Selv om jeg ikke har en mann å komme hjem til, så har jeg ei ekstremt kosete og pratesyk frøken som står å venter på meg. I kveld skal jeg handle litt (manne meg opp til å gå ut døren igjen) og lade opp til ny jobb uke. Håper helgen deres har vært like fin som min.

Forresten, vær snille med hverandre og ta vare på hverandre. Send hverandre meldinger og vis at dere bryr dere. Det skal så lite tid, for å løfte opp dagen til en du er glad i :)
Hei dere! Har sovet gjennom hele dagen på grunn av at jeg har jobbet natt til i dag. Det er nydelig vær ute, og kvelden i dag skal bli brukt til fin natur og venner <3

Et innlegg hvor dere kan bli kjent med meg er under prosess, blir også muligheter til å stille spørsmål :)
God formiddag, fininger ♥ Selv om jeg har vært våken sikkert 100 ganger i natt, våknet jeg faktisk opp til rundt kl 11 siste gangen. Bella har virkelig holdt leven i natt, og til slutt måtte jeg lukke igjen døra på soverommet og kaste henne ut. Haha! Makan til oppførsel midt på svarte natta. Hun sov som en stein i sofaen når jeg kom ut i stua uansett senere. Denne søvnen har jeg virkelig lengtet etter, og det vil mest sannsynlig si at den kuren slo meg totalt ut i går kveld.

Frokosten i dag bestod av proteinshake med jordbær smak, en blåbær skyr og to vitamin bjørner til. Tok meg også et glass med melk ved siden av. Slår aldri feil på morgenkvisten! Har allerede vært ute på en lang tur, sammen med Bella. Har også vasket hele leiligheten, skiftet på senga, vasket klær og alt som er. Nå er jeg virkelig klar for å bli kvitt denne jævla infeksjonen, slik at jeg orker alt igjen. Nå sitter jeg med bena rett opp og halvsover med kaffen i hånda. Sliten.

Hva sier dere til en aldri så liten videoblogg? I såfall, hva vil dere høre om på videoen?

// We are fit tights. Topp fra rebook.

God Torsdag ♥
Hei dere. 

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra jobb, er rimelig trøtt og sliten. Det er ikke bare bare å flytte, og ordne alt på en gang. Altså, det skal ikke være rot og skittent når jeg får besøk altså. Sånn er det bare. Det kommer jo til et viss punkt, hvor man bare trenger fred og ro fra alle kanter. I dag er nettopp en sånn dag! På toppen av det hele har jeg aldri fått blitt 100% ferdig, siden jeg har jobbet på toppen. Kun for 2 dager siden så klarte dekket mitt å punktere også, så nå er jeg rastløs i min egen leilighet. Frister ikke å gå alene ut på kveldene når det er så mørkt og kaldt. Om dagen blir det selvsagt helt annerledes. 


Cola zero, ris, salat og biff 

I morgen er det FREDAG dere, skal ikke jobbe et minutt over 15:15 i morgen. Da er det endelig helg! De to neste helgene jobber jeg, både vanlige vakter og 12 timers dager. Dagens klage ord fra meg, håper dere holder ut ♥ ellers har jeg det veldig bra om dagen. Har gode venner, fin familie og verdens beste jobb. Om dere måtte lure!

Har dere lyst til å se hvordan leiligheten min har blitt? 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits